fbpx

Позвънете:  +359 988 903 701

Приятели!                             

Както знаете, в нашата скиорна всеки ден на обяд ви посрещаме с топъл билков чай. Ако всеки курсист си носи своя чаша или канче, ще помогнем за намаляването на пластмасовите отпадъци.

ЩЕ ВИ ПОДСЕЩАМЕ ПРИ ЗАПИСВАНЕ 🙂

ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА ЗАНИМАНИЯТА ЕКИПЪТ
НА “ДИНО СПОРТ“ СТРИКТНО СПАЗВА
ВСИЧКИ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ И
ОСИГУРЯВА НА ВСИЧКИ КУРСИСТИ БЕЗОПАСНА
СРЕДА

Запиши се
* Курсовете по ски и сноуборд се провеждат в няколко последователни дни или поредни уикенда!

Данни за банков превод

СДРУЖЕНИЕ „КЛУБ ЗА СПОРТ И ТУРИЗЪМ ДИНО“

IBAN: BG52 BPBI 7940 1087 6262 01

BIC: BPBIBGSF

Моля в „основание за плащане“ да пишете „членски внос на дете – и двете имена на детето, както и датите на ски/сноуборд курса“

Благодаря!

Моля, попълнете внимателно всички полета.
Ако детето е със собствена екипировка (ски/сноуборд, обувки,..), оставете празни полетата за ръст, тегло и номер на обувки.


  скисноуборд


  дане  дане

  Цената на съоръженията не влиза в пакетната цена и се заплаща отделно.

  При неявяване на детето за целия курс на обучение (по независещи от ски-училището причини) се възстановява пълната сума при предварително обаждане от страна на родителите, в противен случай – 70%.

  При посетени един или два дни се връща 50% от таксата за останалите дни. При три и повече посетени дни пари не се връщат. В случай на заболяване на детето, както и в случай на карантина, наложена на детето или на член на семейството му СЛЕД записването за ски/сноуборд курс, но ПРЕДИ началото на курса, ДИНО СПОРТ възстановява платената такса в пълен размер.

  Съгласен/а съм да вземе участие в ски / сноуборд курс, организиран от ДИНО Спорт.Разрешавам снимки на детето ми да се публикуват в сайтовете и брошурите на “ДИНО”.